Chiro Alleman Sinaai

Welkom
Kalender

Chiro Alleman Sinaai

Welkom
Kalender

Chiro Alleman

Elke zondag opnieuw vind je ons terug aan onze lokalen in de Dr. R. Haeltermanlaan in Sinaai om er samen met je leiding weer een knotsgek avontuur van te maken. Starten doen we om 14u stipt. Pinkels, Speelclub en Kwiks keren moe maar voldaan terug naar huis om 17u. Tippers worden een halfuurtje langer geëntertaind. Voor Tiptiens en Aspi’s zit hun favoriete hobby er om 18u op. Kom zeker op zondag tussen 14u en 17u eens een kijkje nemen aan onze lokalen in de Dr. R. Haeltermanlaan als je graag ook deel wil uitmaken van onze hechte chirofamilie!

De hele leidingsploeg vangt jullie met open armen op !

ONZE AFDELINGEN

PINKELS

Deze gekke bende bestaat uit maar liefst 55 leden uit het eerste en tweede leerjaar. Samen met leidsters Merel, Flore, Mo, Gitte, Yana en Emma zetten ze elke zondag onze chiro weer op stelten.

SPEELCLUB

Deze energieke bende kan maar geen genoeg krijgen van de telkens weer originele en verrassende activiteiten van leidsters Yérine, Laure, Hermeline, Julie, Hannelore en Gitta.

KWIKS

Deze zotte groep hangt elke week samen met hun leidsters Zita, Joke, Siska, Roos, Laurine en Eline de aap uit. Regen en wind houdt hen niet tegen om buiten te blijven ravotten. 

TIPPERS

Een actieve, creatieve en vooral zeer enthousiaste groep die samen met leidsters Febe, Lisa, Charlotte, Chloë en Laura elke week weer opnieuw nieuwe avonturen beleeft. 

TIP-10's

Ze amuseren zich te pletter en doen al graag eens gek. Samen met leidsters Erin, Louise, Fien en Kato gaan ze er elke week weer kei hard tegen aan. 

ASPI'S

Een levendige bende die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Door hun leidsters Lobke, Merel en Louise worden ze stap voor stap klaargestoomd om leidster te worden.

Ons adres

Dr. Haeltermanlaan 21a

9112 Sinaai

Email ons 
chiroalleman@gmail.com

https://www.debanier.be/