Chiro Alleman Sinaai

Welkom
Kalender

Chiro Alleman

Elke zondag opnieuw vind je ons terug aan onze lokalen in de Dr. R. Haeltermanlaan in Sinaai om er samen met je leiding weer een knotsgek avontuur van te maken. Starten doen we om 14u stipt. Pinkels, Speelclub en Kwiks keren moe maar voldaan terug naar huis om 17u. Tippers worden een halfuurtje langer geëntertaind. Voor Tiptiens en Aspi’s zit hun favoriete hobby er om 18u op. Kom zeker op zondag tussen 14u en 17u eens een kijkje nemen aan onze lokalen in de Dr. R. Haeltermanlaan als je graag ook deel wil uitmaken van onze hechte chirofamilie!

De hele leidingsploeg vangt jullie met open armen op !

ONZE AFDELINGEN

PINKELS

Deze gekke bende bestaat uit maar liefst 55 leden uit het eerste en tweede leerjaar. Samen met leidsters Siska, Gitta, Laura, Cécile en Kato zetten ze elke zondag onze chiro weer op stelten.

SPEELCLUB

Deze energieke bende kan maar geen genoeg krijgen van de telkens weer originele en verrassende activiteiten van leidsters Roxane, Paulien, Charlotte en Laurine.

KWIKS

TIPPERS

Een actieve, creatieve en vooral zeer enthousiaste groep die samen met leidsters Lobke, Mo en Louise elke week nieuwe avonturen beleeft. 

TIP-10's

ASPI'S

Een levendige bende die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Door hun leidsters Fien, Kaat en Fien worden ze stap voor stap klaargestoomt om leidster te worden.

Ons adres

Dr. Haeltermanlaan 21a

9112 Sinaai

Email ons 
chiroalleman@hotmail.com