Iedereen moet het weten
Zing het, roep het onverstoord
We zijn jarig, zorg dat iedereen het hoort!

Zoals de meesten onder jullie wel weten, bestaan wij dit jaar 70 jaar! Natuurlijk willen we dit niet zomaar laten passeren en daarom organiseren wij een heel weekend VOL Chiro op de Dries te Sinaai. De pret begint al op 11 september met onze heuse Lucky Friday Party. De kleinste sloebers zijn welkom vanaf 19u om hun dansbeentjes te strekken en ons assortiment aan kindercocktails te proeven. Het ietwat ouder volk verwachten we rond 21u.

Zaterdag is er een spitburgerfestijn voorzien waar iedereen kan smullen vanaf 17u30. Lust je geen spitburgers? Geen probleem, wij zijn op alles voorzien! Er zijn ook nog kaaskroketten, garnaalkroketten en curryworsten voor de kleinsten in de aanbieding. Tussendoor organiseren wij een tombola waar er verrassende prijzen te winnen zijn en vanaf 21u kan je genieten van een live optreden van Nevermind Nessie. Jullie kunnen hiervoor inschrijven door een mailtje te sturen naar het e-mailadres: chiroalleman@hotmail.com of het strookje te bezor
gen op de Chiro of bij de leidsters Eva en Ruth (Sinaaidorp 59). Uitnodiging spitburgerfestijn

Zondag sluiten wij ons fantastisch weekend af met een speelstraat voor -12 en een mass
aspel voor +12 en dit vanaf 14u tot 17u. Er is doorlopend drank-en eetgelegenheid. Het belooft een topweekend te worden en wij hopen dat we jullie allemaal mogen verwelkomen!

feestweekend